skolebakkenk

Siste salgstrinn kommer for salg første kvartal 2021. Meld interesse nå!


I sentrum av Kolbotn kommer Skolebakken K. Første kvartal 2021 kommer de to siste og bakerste byggene til salgs, med 54 leiligheter fra 35-132 kvm. Tunhus Nord og Tunhus Sør får større leiligheter og effektive 2-3-roms med høy standard. Flere av de store leilighetene vil få romslig balkong/terrasse med solforhold helt til kl. 20:30. Meld interesse for å bli invitert til forhåndssalg og for å holde deg oppdatert på prosjektet. Byggearbeidene for salgstrinn 1 er allerede i gang. 

Pris

4 550 000 - 9 850 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

63 - 118

Siste nytt

---

 • Byggetrinn 2 kommer for salg første kvartal 2021!

 • Nå starter byggingen av Skolebakken K!

 • Slik kan du bo i Skolebakken K

 • Tilpass ditt nye hjem i Skolebakken K

 • Topp moderne leiligheter i sentrum av Kolbotn

 • Gode grunner til å kjøpe nytt

 • Et nytt hjem gir deg tid til overs

 • Utbyggers visjon

 • Arkitektens visjon - fra tun til torg

 • Kjære interessenter i Skolebakken K

 • Velkommen til tomtevisning med lift i Skolebakken K

 • Kjære interessenter i Skolebakken K,

 • Riktig god jul og godt nyttår fra Stor-Oslo Eiendom

 • Velkommen til julevisning i Skolebakken K!

 • Velkommen til informasjonsmøte mandag den 4. november!

 • Skolebakken K får fasader av naturlige materialer - Salgsstart 7. november

 • Kjære interessenter av Skolebakken K!

Ditt nye hjem

I Skolebakken K bor du i en leilighet hvor alt er på stell. Her kan du lene deg tilbake og nyte den høye standarden i ditt nye hjem. 

Leilighetene i Torghusene er 2 til 4-romsleiligheter med størrelser fra 35 – 149 kvm BRA. Planløsningene er moderne og arealeffektive slik at du får glede av hver kvadratmeter. God takhøyde og store vindusflater sørger for en lys tilværelse.

Alle leilighetene får enten egen balkong, markterrasse eller takterrasse. Her kan du lese avisen over en kopp kaffe om morgenen, nyte solnedgangen eller anlegge din egen kjøkkenhage med tomater og duftende urter. Mange av leilighetene får gode utsiktsforhold, og fra noen av leilighetene vil du kunne få et godt overblikk over Kolbotn.

Moderne, lyse
oppholdsrom

Flislagt bad
med varme

Balkong eller
markterrasse

Bygges på
naturens premisser 

Skolebakken K tilrettelegges det for at veien til
en bærekraftig livsstil skal bli så kort som mulig. 

Takene på Skolebakken K blir grønne, med en robust plantefamilie du finner både på fjellet og langs norskekysten. Gårdsrommet mellom byggene i Skolebakken K tilpasses topografien og blir opparbeidet med stedstypiske trær, busker, gressplener og vannspeil. Lekeapparatene i gårdsrommet vil bli plastfrie.

Med kort vei til Kolbotn buss og tog blir det enkelt å velge kollektivt. Videre tilrettelegges parkeringskjelleren for elbillading og det planlegges å avsette parkeringsplasser til bildelingsordning for deg som kun trenger bil en gang iblant.

Parkeringskjeller

Tilrettelagt for
elbil-ladere

Plastfrie
lekeapparater

Blomsterbed
på taket

Frodig og
grønt uteområde

kitchen

Innendørs fellesareal
med kjøkken og WC

Avstander fra
Skolebakken K

I Skolebakken K har du både skog og by rett utenfor døren. Fra togstasjonen tar det kun 11 minutter til Ski og 12 minutter til Oslo.

I Skolebakken K har du naturen nesten rett utenfor stuedøren. Her kan du spenne på deg skiene, jogge eller gå tur i lysløypa fra Fløisbonn mot Sør-Marka. Ønsker du både fjord og skog er strandlinjen langs Bunnefjorden på Svartskog et nydelig turområde.

På Kolbotn har du tilgang på et unikt utvalg aktiviteter, deriblant treningssentre, tennisanlegg og alpinbakke. Oppegård kan også friste med merkede sykkelveier for den sykkelglade og golfbane på Greverud og Gjersjøen for de som ønsker å slå noen hull.

Kolbotn
togstasjon
0,2 km

Buss
Kolbotn sentrum
0,1 km

Matbutikk
Kolbotn
0,3 km

Kolbotn
skole
0,3 km

Kolbotn
Barnehage
0,4 km

Meld interesse for prosjektet
 

Logo


 

Bjørn Skar

Prosjektmegler
bjorn.skar@dnbeiendom.no
T: +47 970 62 336


 

Tonje Adolphsen

Prosjektmegler
tonje.fosen.adolphson@dnbeiendom.no
T: +47 936 50 781

Se vår visningsfilm

I filmen tar våre meglere Tonje og Bjørn deg gjennom noen av de gode kvaltitetene
i og rundt Skolebakken K. Skulle du ha spørsmål er det bare å ta kontakt!Utbygger 

– slik du vil leve nå og i fremtiden


Vi er opptatt av eiendomsutvikling som skaper verdier. Vi ønsker at Skolebakken K skal bli et sentrumsprosjekt som både beboere og innbyggerne på Kolbotn kan være stolte av.

Stor-Oslo Eiendom er en uavhengig eiendomsutvikler med primærkompetanse på bolig, kontor og hotell i Osloregionen. Selskapet ble stiftet i 2001 og har i dag 35 dyktige medarbeidere med tverrfaglig kompetanse innen eiendomsutvikling, prosjektledelse, finansiering, myndighetsbehandling og entreprenørvirksomhet.

Vi samarbeider tett med arkitekter, entreprenører og investorer for å sikre høy kvalitet og trygg gjennomføring av våre prosjekter.

For tiden forvalter og utvikler vi ca. 20 eiendoms- prosjekter og har ca. 6 500 boliger og 150 000 kvm næringslokaler under utvikling. Blant disse finner du prosjekter som Meierikvartalet i Lillestrøm og Munch Brygge i Bjørvika i Oslo, som ble tildelt Oslo Arkitekt- forenings Arkitekturpris 2019. Vi var også prosjektledere for Equinors velkjente kontorer på Fornebu.

Logo

Nytt og nært på Kolbotn

Logo
Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate